Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına tatminkâr mürtefi kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı kilidi takılırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur panik pas ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abesa düşmesidir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak muayene altına allıkınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesin özelliği yardımıyla alevlerin yoklama şeşna aldatmaınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya sair bir evgin durumda hızlı ve hafif bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını durdurmak değildir (fakat temelı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Her zaman muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir eşya, mobilya yahut farklı bir handikap bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri dâhilermektedir.

Yangın bapları kullanma kayranına bakarak, rengine gereğince evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması kötüdaki gibidir

Isıevet dayanıklı Yangın Kapısı Fiyatları olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat diğer kapı imalatları üzere bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Bunun dâhilin bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki Yangın Kapısı kişilerin kısaltarak, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile bina yüreki veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, natürel kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da bina midei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen dokumada yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde kırmızııyoruz.

Yangın takkadak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla esaslı orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin bapnın çabucak yangın kapısı kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page